Terug naar het overzicht

Smaaktester Curt: “Een prettige verrassing!”

{{1555571885000 | date: 'dd MMMM yyyy'}}

Smaak- en gebruikstesten toont zijn trouwe testers het belang van hun ongezouten mening en bedankt hen met een bijzondere attentie.

Waarom werd jij tester voor Smaak- en gebruikstesten?

Curt: “Mijn collega’s waren er heel enthousiast over en intussen doe ik het zelf ook al een paar jaar met veel plezier. Eerst van thuis uit en nu in de gebouwen van Colruyt Group bij Smaak- en gebruikstesten zelf. Ik heb echt het gevoel dat ik een steentje bijdraag aan het verbeteren van producten van Everyday en Boni Selection, de huismerken van Colruyt Group. Ik heb die merken beter leren kennen zo. Net omdat ik mee heb geholpen producten een fijnere smaak of betere structuur te geven, kies ik in de winkel sneller voor die huismerken. Ik krijg ook telkens een voorstel van 3 producttesten en mag dan kiezen voor de welke ik me inschrijf. Die gepersonaliseerde productsamenstelling vind ik heel leuk.”

Wat vind je van de bedanktdoos die je kreeg?

Curt: “Het is een goed initiatief om de testers eens in de bloemetjes te zetten. Voor mij was het zeker een prettige verrassing! Ik kreeg vijf potten cocktailsaus van Boni Selection, een van de producten die ik heb getest en zo heb helpen verbeteren. De eerste drie potten heb ik al enthousiast uitgedeeld in mijn omgeving, de vierde moet nog een bestemming krijgen en de vijfde … Die hou ik lekker voor mezelf! (lacht)”

Nieuws overzicht

Geen nieuws items gevonden