Terug naar het overzicht

Zin om onze producten te testen?

{{1514991071000 | date: 'dd MMMM yyyy'}}

De kwaliteit van de producten van Boni Selection en Everyday is er niet alleen voor jullie, maar ook een beetje dankzij jullie.

Testen om aan jullie wensen te voldoen

Om de kwaliteit van onze eigenmerkproducten te garanderen, organiseren we op regelmatige tijdstippen producttesten. Bij deze testen worden consumenten gevraagd om onze producten en die van onze concurrenten uit te proberen en te proeven, zonder te weten welk product van wie is. Zo evalueren we de kwaliteit en smaak van onze eigenmerkproducten, vergeleken met die van de concurrenten en op basis van jullie smaken en voorkeuren. Indien nodig, verbeteren we de producten.

Enkele voorbeelden…

Everyday 20 kippenburgers

Onze kippenburgers werden beter gekruid en kregen betere aroma's voor een aangenamere smaak.

Everyday Cheeseburgers

We hebben de smeltkaas vervangen door gouda. Zo bevat de kaas geen kleurstoffen of smeltzouten meer. In plaats van varkens- en rundergehakt bevat de burger nu puur varkensvlees. Bovendien bevat hij geen smaakversterkers en kleurstoffen meer. Het product bevat ten slotte ook minder vetten.

Everyday ravioli in tomatensaus

Onze ravioli in tomatensaus kreeg niet alleen een mooiere kleur, maar ook een betere smaak. Voortaan bevat dit product minder zout, maar wel meer kruiden.

Word ook tester!

Wil jij ook graag deelnemen? Sluit je dan aan bij onze testersgroep! We organiseren regelmatig producttesten op onze locaties in Halle en Haasrode, maar ook in winkels in jouw buurt. Het enige wat je moet doen, is je hier inschrijven: 

Word tester

Nieuws overzicht

Geen nieuws items gevonden