Terug naar het overzicht

Zin om onze producten te testen?

{{1508409852059 | date: 'dd MMMM yyyy'}}

De kwaliteit van de producten van Boni Selection en Everyday is er niet alleen voor jullie, maar ook een beetje dankzij jullie.

Testen om aan jullie wensen te voldoen

Om de kwaliteit van onze eigenmerkproducten te garanderen, organiseren we op regelmatige tijdstippen producttesten. Bij deze testen worden consumenten gevraagd om onze producten en die van onze concurrenten uit te proberen en te proeven, zonder te weten welk product van wie is. Zo evalueren we de kwaliteit en smaak van onze eigenmerkproducten, vergeleken met die van de concurrenten en op basis van jullie smaken en voorkeuren. Indien nodig, verbeteren we de producten.

Enkele voorbeelden…

Everyday chocomousse

Jullie vonden onze Everyday chocomousse te donker en te vloeibaar. We namen de samenstelling van het product onder de loep en pasten de onderlinge verhouding van de ingrediënten aan. De chocomousse is nu lichter van kleur en heeft een vastere textuur. Smakelijk!

Boni Selection Scampi in curry

De scampi's in deze lekkere schotel waren te taai. De leverancier gebruikt nu, op onze vraag, rauwe scampi's in plaats van geblancheerde en dat is een hele verbetering!

Word ook tester!

Wil jij ook graag deelnemen? Sluit je dan aan bij onze testersgroep! We organiseren regelmatig producttesten op onze locaties in Halle en Haasrode, maar ook in winkels in jouw buurt. Je gaat bovendien niet met lege handen naar huis! Als je wil, kan je zelfs gewoon thuis onze producten testen. Het enige wat je moet doen, is je hier inschrijven: 

Word tester

Nieuws overzicht

Geen nieuws items gevonden