Terug naar het overzicht

Zin om onze producten te testen?

{{1508409852059 | date: 'dd MMMM yyyy'}}

De kwaliteit van de producten van Boni Selection en Everyday is er niet alleen voor jullie, maar ook een beetje dankzij jullie.

Testen om aan jullie wensen te voldoen

Om de kwaliteit van onze eigenmerkproducten te garanderen, organiseren we op regelmatige tijdstippen producttesten. Bij deze testen worden consumenten gevraagd om onze producten en die van onze concurrenten uit te proberen en te proeven, zonder te weten welk product van wie is. Zo evalueren we de kwaliteit en smaak van onze eigenmerkproducten, vergeleken met die van de concurrenten en op basis van jullie smaken en voorkeuren. Indien nodig, verbeteren we de producten.

Enkele voorbeelden…

Boni Selection bio Luikse wafel

We verbeterden het recept van onze Luikse wafels, met een zachtere textuur als smakelijk resultaat!

Boni Selection gehaktballetjes in tomatensaus

Hoewel ze het product wel lekker vonden, voelde de textuur van het vlees voor veel klanten niet natuurlijk aan. Samen met de leverancier gingen we aan de slag en pasten we de receptuur van de balletjes aan. Ze worden nu veel meer gesmaakt!

Boni Selection Piperade

De piperade smaakte voor sommigen van jullie te bitter. De leverancier wist ons te vertellen dat de paprika's te laat geoogst werden, waardoor sommige blikjes een bittere groente bevatten. Wij zullen er nauwgezet op toezien dat dit niet meer gebeurt tijdens het volgende seizoen.

Word ook tester!

Wil jij ook graag deelnemen? Sluit je dan aan bij onze testersgroep! We organiseren regelmatig producttesten op onze locaties in Halle en Haasrode, maar ook in winkels in jouw buurt. Je gaat bovendien niet met lege handen naar huis! Als je wil, kan je zelfs gewoon thuis onze producten testen. Het enige wat je moet doen, is je hier inschrijven: 

Word tester

Nieuws overzicht

Geen nieuws items gevonden