Terug naar het overzicht

Al meer dan 1.000 eigenmerkproducten getest en vergeleken

{{1512734704755 | date: 'dd MMMM yyyy'}}

Het team ‘smaak- en gebruikstesten’ heeft sinds september 2015 al ruim duizend voedingsproducten van onze eigen merken Boni Selection, Everyday en Spar getest. 

Het gaat om vergelijkende, blinde testen, met naast eigenmerkproducten telkens gelijkaardige producten van de concurrenten. Alle nieuwe of vernieuwde producten worden sowieso getest, bestaande producten minstens om de 2 à 3 jaar. Momenteel zijn er in totaal zowat 2.500 mensen aangemeld als tester.

Op het werk, in de winkel en thuis 

De smaak- en gebruikstesten vinden vandaag plaats op twee vaste locaties, in Hellebroek Kantoor en Haasrode Kantoor. Deze laatste site wordt begin 2018 helemaal vernieuwd. De testruimte in Hellebroek Kantoor zal halfweg volgend jaar verhuizen naar Wilgenveld. Naast de vaste locaties worden er regelmatig mobiele proefhokjes opgesteld in de winkels en af en toe in de kantines van de centrale gebouwen (zoals deze week op Wilgenveld). Ten slotte zijn er ook klanten die thuis testen. 

Testers gevraagd

Er zijn heel wat testers nodig, in de eerste plaats doordat onze eigen merken continu bestaande referenties vernieuwen en er regelmatig nieuwe referenties bij krijgen. Bovendien willen we dat elk product getest wordt door mensen van diverse leeftijden die het effectief kennen en regelmatig gebruiken. Wie graag meewerkt aan deze testen op onze locaties Hellebroek en Haasrode kan zich inschrijven op producttesten.colruytgroup.com. Volgend jaar komt er een grootschalige communicatie over de smaak- en gebruikstesten naar de klanten van onze winkels.

Meld je aan als tester: https://producttesten.colruytgroup.com/
 

 

 

Nieuws overzicht

Geen nieuws items gevonden