Onze meerwaarde

Colruyt Group wil de klant met zijn eigenmerkproducten een echte meerwaarde bieden. Het focust daarbij voornamelijk op de zorg en het respect voor mens, dier en milieu.

Evenwichtige voeding

Om bij te dragen aan een evenwichtiger voedingspatroon, neemt Colruyt Group de samenstelling van zijn eigen merken vakkundig onder de loep en verbeteren we waar nodig het recept. De actieve voedingsdriehoek helpt ons en jou om de juiste keuzes te maken.

Leefmilieu 

We willen graag de ecologische impact van onze producten verminderen. Zo werken we met duurzaamheidslabels die ook focussen op het milieu voor onze vis- en cacaoproducten en de producten die palmolie bevatten.

Sociaal engagement 

Colruyt Group zet zich in om elke dag kwaliteitsvolle eigenmerkproducten aan te bieden. Onze producten moeten naast smaakvol en veilig ook in goede werkomstandigheden vervaardigd worden. 

Dierenwelzijn

Bij Colruyt Group besteden we specifiek aandacht aan dierenwelzijn. We hanteren daarbij een aantal strikte principes, zowel voor dieren die gekweekt worden voor directe consumptie, als voor dieren die voeding produceren.