Everyday

Everyday is het huismerk voor basisproducten die het goedkoopst zijn in hun assortiment. Vandaag de dag koopt iedereen prijsbewust. Everyday zorgt ervoor dat budgetvriendelijk winkelen eigentijds en positief is.

Toegankelijk basisaanbod

Met een compleet gamma van meer dan 600 producten voorziet Everyday in de dagelijkse basisbehoefte van elke klant. Je vindt Everyday zowel in ons voedings- als ons niet-voedingsassortiment. Zo verkopen we onder meer melk, koffie, confituur, koeken en frisdrank van dit huismerk, maar evengoed batterijen, huishoudrol, bureaumateriaal en zelfs papier en toners voor je printer. 

Elke dag weer kwaliteit

Hoewel een product van Everyday altijd het goedkoopst is in zijn assortiment, gaat dat niet ten koste van de kwaliteit. Zo worden alle producten met zorg geselecteerd door onze aankopers en moeten ze aan een aantal vastgelegde kwaliteitseisen voldoen. Everyday-frieten, bijvoorbeeld, moeten gemaakt zijn van bintjes. Confituur van Everyday moet dan weer voor minstens 50 % uit fruit bestaan. De interne kwaliteitsdienst van Colruyt Group ziet erop toe dat de kwaliteit gehandhaafd wordt.

Herkenbare verpakking

Dankzij de eenduidige en herkenbare verpakking vinden klanten Everyday makkelijk terug in de rekken. Alle basisproducten hebben een heldere uitstraling en maken het winkelen een pak makkelijker.