Boni Selection

Boni Selection is een uitgebreide lijn producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die je leven eenvoudiger willen maken. De herkenbare verpakking zorgt er immers voor dat je de producten snel kan terugvinden in de rekken, waardoor boodschappen doen je een pak minder tijd kost.

Dat tikkeltje meer

Bij de keuze en de ontwikkeling van Boni Selection-producten wordt bijzondere aandacht besteed aan vier belangrijke aspecten. Ze moeten duurzaam zijn en dus goed voor mens, dier en milieu. Daarnaast maken we onze producten zo gezond en voedzaam mogelijk, zonder dat ze daarbij aan smaak inboeten. Je haalt bovendien onberispelijke kwaliteit in huis in aantrekkelijke, informatieve verpakkingen. Boni Selection biedt je dus meer waar voor je geld. 

Voor elk wat wils

Of je nu koekjes, dranken en sausen wil of op zoek bent naar lekkere bereide maaltijden bij Boni Selection vind je het allemaal. Zo kan je kiezen uit verschillende smaken yoghurt of een saus die jij het lekkerst vindt bij de barbecue. Boni Selection biedt je ook bio- en glutenvrije producten aan en producten die helemaal op maat van de kids worden gemaakt.

Uitstekende kwaliteit

Voor Boni Selection gaan onze aankopers zorgvuldig te werk om voor jou producten met een meerwaarde te vinden. Zo wordt onze overheerlijke AA-melk opgehaald bij Belgische producenten en bevat onze diepvriesvis geen additieven. Ook de gerookte zalm van Boni Selection heeft net dat ietsje meer omdat we die ambachtelijk zouten en langzaam op lage temperatuur laten roken. Die aanpak geldt voor al onze producten – smaakvol, van uitstekende kwaliteit en aan een perfecte prijs.

Bio-producten voor elke dag

Je houdt van lekker eten. Boordevol smaak. En gemaakt met respect voor dier en het product. Kortom, je hebt zin in bio! Boni Selection Bio biedt je 250 bioproducten voor elke dag. En zoals altijd vertrouw je op optimale kwaliteit. Je herkent de producten van Boni Selection Bio aan hun frisgroene verpakking. Het Europese biolabel op elke verpakking garandeert de biologische oorsprong. Met Boni Selection Bio wordt biologisch eten eenvoudig en betaalbaar.

Eenvoudig glutenvrij eten

Of je nu glutenintolerant bent of er bewust voor kiest glutenvrij te eten, de NO Gluten-lijn van Boni Selection maakt jou het leven een stuk makkelijker. Je vindt immers niet alleen basisproducten als brood en pasta in het gamma terug, maar ook glutenvrije koekjes en kant-en-klaarmaaltijden. Omdat mensen die geen gluten verdragen vaak ook lactose-intolerant zijn, proberen we – waar mogelijk – onze glutenvrije producten ook lactosevrij te maken. Zo kan je vanaf nu voor alle gezinsleden op één plek terecht om al je boodschappen doen.

Beestig leuk voor de kids

De Kids-producten van Boni Selection zijn helemaal op maat van je kinderen. Stuk voor stuk lekkere producten in handige en kleurrijke, beestige verpakkingen. Zo houden de aapjes van fruitsap, zijn de flamingo’s verzot op grenadineyoghurt, pletten de olifanten appelen tot moes en worden de beren helemaal vrolijk van kleurrijke waterijsjes. De Kids-producten zijn ook altijd makkelijk te gebruiken. Denk aan meeneemverpakkingen, handige doppen of mini-yoghurts en kleine zakdoeken voor kleine neusjes. Onweerstaanbaar voor klein én groot!

Pure verwennerij

Boni Selection heeft ook een hele reeks producten in huis die bedoeld zijn voor speciale gelegenheden, om je gasten mee te verwennen. We hebben iets lekkers voor elke gang van je feestmenu; klassiekers als kreeftenbisque en bladerdeegpasteitjes, maar ook zalmcarpaccio of visgourmet. De maaltijd afsluiten doe je met een heerlijke ijsstronk of chocoladetaart. De Feestlijn is in je winkel te vinden van november tot februari.