Onze huismerken

Colruyt Group heeft een uitgebreid gamma aan producten van huismerken. Van Boni Selection en Everyday tot het huismerk van de OKay-winkels: we leggen je graag uit waar onze huismerken voor staan.
Alttag?

Ruime keuze

Je vindt in je winkel heel wat producten van onze huismerken. Binnen elke productgroep bieden we je een ruime keuze aan smaken en toepassingen. Denk maar aan de verschillende soorten yoghurt of een saus naar ieders smaak.

Optimale samenstelling

Onze kwaliteitsverantwoordelijken en diëtistes nemen alle producten van onze eigen merken regelmatig onder de loep. Ze beoordelen de kwaliteit, maar ook de hoeveelheid eiwitten, vetten, suikers, vezels, zout enz. Zo kunnen wij, waar mogelijk, de productsamenstelling verbeteren.

 

Getest en goedgekeurd

Natuurlijk moet ook de smaak van onze huismerken optimaal zijn en blijven. In smaak- en gebruikspanels laten we daarom klanten en medewerkers onze producten beoordelen. Alleen producten die goed bevonden zijn, komen in de rekken.

Naar de producttesten

Boni Selection

Bij Boni Selection vind je altijd net dat ietsje meer: meer fruit, extra vitamines of een superhandige verpakking. En dat met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Everyday

Zoek je basisproducten aan de beste prijs, dan kan je vertrouwen op Everyday. Altijd het goedkoopste in zijn assortiment, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Graindor

Wist je dat Colruyt Group vandaag de enige Belgische distributeur is die nog zelf zijn koffie brandt, in een eigen branderij? Op die manier kunnen we zelf het brandproces sturen en de kwaliteit controleren en je zo een ruim gamma Graindor-koffies aanbieden. Dat doen we intussen al 80 jaar lang.